Professionell makeup för makeup-artiser : Thehaircollective.se

Leverans inom 1-3 dagar  ●   Fri frakt över 900:-  ●   Trygga betalsätt

Sminkgrossist

Din sminkgrossist online

Ten Image Professional är en av de mest breda och professionella makeup-linjerna som finns på marknaden. Märket tillverkas i Barcelona i Spanien och levereras till oss som sminkgrossist. Thehaircollective.se är den enda återförsäljaren i Sverige och vi säljer bara våra produkter till företag. Det betyder att dina kunder återkommande kommer att köpa produkterna på din salong. Med en bakgrund inom makeup-världen tar vi bara in produkter med kvalité till bra pris. Som sminkgrossist vill vi att dina kunder ska erbjudas ett bra resultat och att du kan tjäna pengar på att sälja och använda våra produkter. Vi har en komplett linje med allt inom makeup. Produkterna är antiallergiska och skonsam mot huden. Vi hoppas att du kommer att gilla Ten Image professional lika mycket som vi. 

Vare sig du är ute efter att göra en fräsch vardagsmakeup eller en festlook har vi produkterna som kommer att hjälpa dig för ett lyckat resultat. Hos thehaircollective.se hittar du smink som primer, foundation, rouge, läppstift, ögonskugga, eyeliner och mascara mm. Du behöver bara använda dig av oss som en komplett sminkgrossist.

Att måla läpparna på din kund är den ultimata quick-fixen för ett piggare och snyggare utseende. Vi har en uppsjö av läppstift. Våra läppstift innehåller bland annat UVA och UVB solskydd som är bra för din kund. Ten Image Professionals produkter har en fräsh och lätt konsistens med en klar finish. En strykning räcker! Vitamin E och aloevera fungerar som antiaging och återfuktning. I vårt sortiment hittar du både läppstift, liquid-lipstick och lip gloss med matta till ultra-glossy resultat. Läppstift är den mest pigmentrika av alla läpp-produkter. Vill du förstärka din kunds läppar ytterligare ska du kika in vårt sortiment av läppennor.