Om oss : Thehaircollective.se

Leverans inom 1-3 dagar  ●   Fri frakt över 1500:-  ●   Trygga betalsätt

Om oss

Image. Pris. Kvalité. Det är hörnstenarna i The Hair Collective – din nya bästis. Sortimentet är handplockat och noga utvalt exklusivt för våra vänner på frisör- och makeupsalonger i Skandinavien. Att varumärkesportföljen består av just den mix du hittar hos The Hair Collective är ingen slump: vi vill erbjuda endast det bästa när det gäller såväl image och pris som kvalité.

När du blir vår vän har du tillgång till exklusiva kurser i hårvård och makeup, antingen på plats i din verksamhet, här på webben eller hemma hos oss i Karlstad. Vi vill ju att du ska känna dig trygg med våra produkter. Ju mer du vet och känner till om våra exklusiva varumärken, desto nöjdare blir dina kunder.

LEVERANS OCH BETALNING
Vi erbjuder trygg och säker betallösning genom Klarna med 1-3 dagars leveranstid från lagret i Karlstad. Om du har vägarna förbi Solstaden, är du varmt välkommen att titta närmare på våra produkter och handla direkt.

OM FÖRETAGET
The Hair Collective drivs av Jörgen Wahlgren, frisör- och makeupartist utbildad i Spanien och för många frisörföretagare ett välbekant namn efter flera år som återförsäljare av hår- och makeupprodukter.


VI SÖKER UTESÄLJARE
The Haircollective.se är en frisörgrossist som jobbar med uppsökande verksamhet till frisörer och salonger. Sortimentet är handplockat och noga utvalt exklusivt för våra vänner på frisör- och makeupsalonger i Skandinavien. Vi söker nu en säljare som kommer ha övergripande ansvar över Svealand. Genom besök hos våra kunder salonger får du en personlig kontakt som ger ett naturligt sätt att sälja in vårt unika koncept.

Kvalifikationer
Vi söker främst dig med tidigare erfarenhet från branschen men det är inget krav. Som person är du positiv, målmedveten, självgående och har höga ambitioner att jobba upp vårt distrikt i Mellansverige. Du behöver vara utåtriktad och framåt i ditt arbete för att knyta till dig nya kunder. Körkort krävs.

Nyfiken? Skicka in din ansökan!
Jörgen Wahlgren 070-204 33 99, jorgen@thehaircollective.se