Hårprodukter till frisörsalonger : Thehaircollective.se

Leverans inom 1-3 dagar  ●   Fri frakt över 1500:-  ●   Trygga betalsätt

HÅRPRODUKTER

THEHAIRCOLLECTIVE vill erbjuda kvalitétsprodukter till rätt pris. Sortimentet är handplockat och noga utvalt exklusivt för professionell hårvård.  

TERMIX Style.Me levererar varje gång. Berikad med Argan-olja och Quinoa, alla produkter inehåller värmeskydd.   

KIN Cosmetics har i över 75 år valt att arbeta med kvalité och innovation. De är duktiga på att utveckla nya tekniker och resultatet blir kreativa produkter som garanterar framgång för din salong. The Hair Collective har handplockat de bästa produkterna inom hårfärg, styling, schampo, balsam och mycket mer. 

 

NOOK EKOINSPERERADE PRODUKTER är ett exklusivt märke som definierar sig genom att fylla sina produkter med ingredienser från naturen. Med naturliga och organiska extrakt och oljor skapar de ett nytt koncept för hårvård, utan kompromiss av kvalité och resultat. Vi väljer alltid de bästa råmaterialen till våra produkter. Självklart använder vi återvinningsbara och ekologiska paketeringar allt för att minska vår påverkan i naturen. Vårt mål är att förbättra och förstärka håret och hudens skönhet. Vi inspireras av enkel skönhet som är i balans med naturen. Tack vare vårt samarbete med Treedom let's green the planet är vi med och hjälper Haitis folk med deras återplantering av skog. Alla produkter från NOOK är Nickel, Krom och Kobolt-testade.

 

YUNSEY IDENTITY

Vi är ett spanskt hårvårdsmärke som tillverkar professionella hårprodukter som erbjuder perfekt balans mellan kvalité image och pris.

Våra produkter finns nu i 60 länder.

Våra hårprodukter innehåller alltid organiska ingredienser och tillverkas i Spanien.

Vi satsar på en tidlös image och våra hårprodukter håller alltid högsta kvalité. För oss är hår och mode en lek där vi vill erbjuda lättanvända hårprodukter till ett fantastiskt pris och med bästa kvalité.