Stort sortiment av frisörtillbehör och frisörartiklar : Thehaircollective.se

Leverans inom 1-3 dagar  ●   Fri frakt över 900:-  ●   Trygga betalsätt

FRISÖRTILLBEHÖR

Professionella frisörtillbehör online

På Tha Hair Collective hittar du alla frisörtillbehör som en professionell frisör eller stylist kan tänkas behöva. Vi satsar på kvalité, innovation och pris. Det är självklart att våra frisörtillbehör kommer direkt från fabrik utan mellanhänder.  I vårt sortiment hittar du bland annat frisörtillbehör som arbetsvagnar, elverktyg, kammar, borstar, klippkappor, saxar och knivar för att nämna några. Vi köper våra frisörtillbehör från Eurostil som är Spaniens bästa varumärke. 

Elverktyg

I vårt urval har vi elverktyg i alla dess former - hårfönar, plattänger, trimrar och klippmaskiner. Produkterna är noga utvalda. Våra elverktyg produceras av Eurostil som alltid levererar kvalitet, både i material och tillverkning. Alla våra frisörtillbehör levereras med tillbehör, redo att direkt användas på frisörsalongen. 

Borstar

Det är skillnad på hårprodukter och hårprodukter. Vill du ha ett bra resultat på din styling rekommenderar vi att köpa en bra borste med kvalitet. Vi har både traditionella- och rundborstar. Dina kunder kommer att tacka dig. Kika även på våra hårklämmor, hårsnoddar, hårspännen som du kan tänkas behöva för era håruppsättningar.

Frisörkappor

Våra frisörkappor eller klippkappor som den också kallas håller högsta kvalité. Se till att skydda din kund på rätt sätt mot hår och stylingprodukter. Frisörkapporna går att ställa så att den passar alla halsar. De är enkla att tvätta så att du kan nyttja dem under en lång framtid. Frisörkapporna finns i olika färger och storlekar - kika efter din favorit. 

Arbetsvagnar

Vi erbjuder dig arbetsvagnar och färgbord till bra kvalité. Arbetsvagnarna och färgborden är smidiga att flytta runt i salongen med hjul. Arbetsvagnarna innehåller sex lådor samt uttag för färgskålar och fönar. Färgborden är fyrkantiga samt höj och sänkbara. 

Färgtillbehör

Hos oss hittar du alla färgtillbehör du behöver för att få ett snyggt och pålitligt resultat. Allt av högsta kvalitet och till mycket bra priser. Våra hårfärgningspenslar finns i roliga färger som piffar upp din salong. Det finns små och stora penslar samt en del med kam. Dessutom har vi praktiska skålar, hättor, handskar, slingkrokar, slingpapper, öronskydd, handskar och folie för att nämna några.