Hårprodukter till frisörsalonger : Thehaircollective.se

Leverans inom 1-3 dagar  ●   Fri frakt över 1500:-  ●   Trygga betalsätt

HÅRPRODUKTER

THEHAIRCOLLECTIVE vill erbjuda kvalitétsprodukter till rätt pris. Sortimentet är handplockat och noga utvalt exklusivt för professionell hårvård.  

TERMIX Style.Me levererar varje gång. Berikad med Argan-olja och Quinoa, alla produkter inehåller värmeskydd.   

KIN Cosmetics har i över 75 år valt att arbeta med kvalité och innovation. De är duktiga på att utveckla nya tekniker och resultatet blir kreativa produkter som garanterar framgång för din salong. The Hair Collective har handplockat de bästa produkterna inom hårfärg, styling, schampo, balsam och mycket mer. 

Nook Eco Inspired Products är ett exklusivt märke som definierar sig genom att fylla sina produkter med ingredienser från naturen. Med naturliga och organiska extrakt och oljor skapar de ett nytt koncept för frisörer, utan kompromiss på kvalité och resultat. Produkterna är allergifria för att vara snälla mot både dig och dina kunder.

Yunsey Professional är ett spanskt företag som specialiserat sig på utveckling och tillverkning av professionella frisörprodukter med organiska ingredienser. De vill göra ditt arbete som frisör enklare och erbjuda frisörprodukter till rätt pris. Produkterna har dessutom fantastiska dofter.